Despre Creative Communication
Creative Communication este o agenție de comunicare orientată către organizarea evenimentelor de anvergură în domeniile viitorului. Credem că accesul comun la informație este super puterea industriilor care se dezvoltă rapid, iar noi suntem aici să facem acest lucru posibil, cu fiecare eveniment pe care îl organizăm. Alături de parteneri strategici și media din domenii economice cheie reușim să aducem informații noi și utile, creăm conexiuni de business și aducem subiecte de interes public în atenția autorităților și media.
Valori
Pentru fiecare proiect pe care îl dezvoltăm, ne asigurăm că există cel puțin un lucru pe care îl facem diferit. Acest lucru duce la rezultate mai bune, în timp mai scurt și atingerea unor obiective specifice.
20 de ani de comunicare și de învățare continuă, de explorare și testare a celor mai bune strategii.
Alături de asociații, ONG, media, companii, consultanți și profesioniști contribuim la crearea unui ecosistem de business care generează valoare adăugată pentru consumatori și economie.
Evenimentele și companiile de comunicare în care ne implicăm au un singur punct comun: modelarea unui viitor sustenabil, în care tehnologia și inovația sunt accesate de companii și consumatori.
despre evenimentele și serviciile
Creative Communication
Apariții media
Burduja: Stocarea este principala urgenţă a sistemului energetic naţional
Stocarea reprezintă principala urgenţă a sistemului energetic naţional şi de aceea am insistat pe două componente, pe de o parte centralele de acumulare prin pompaj, şi, pe de altă parte, bateriile, a declarat, miercuri, ministrul Energiei, Sebastian Burduja.
România va găzdui, pe 3 şi 4 aprilie, la Palatul Parlamentului, cea de-a III-a ediţie a Solar Energy Bucharest Summit
Peste o mie de reprezentanţi ai companiilor din 20 de ţări şi aproximativ 50 de expozanţi vor fi prezenţi, în perioada 3-4 aprilie, la cea de-a III-a ediţie a Solar Energy Bucharest Summit, eveniment organizat la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.
Stocarea reprezintă principala urgenţă a sistemului energetic naţional, a declarat de curând ministrul Energiei, Sebastian Burduja
Vești bune pentru prosumatorii români
Senatul a votat modificările aduse Legii energiei care vizează activitatea prosumatorilor
Burduja: Românii care accesează programul Casa Verde pentru panouri fotovoltaice ar trebui obligați să-și instaleze și capacități de stocare
Instalarea unor echipamente de stocare a energiei este principala urgență a sistemului energetic național, spune Sebastian Burduja, ministrul de resort.
Cum vom plăti românii facturile la gaze. Apar noi reguli
Proiectul de lege care dă mai multe drepturi prosumatorilor. Este vorba de peste 120.000 de prosumatori, care aduc peste 1.400 MW de energie în sistemul energetic național”, a explicat Lorant Antal, președintele Comisiei de energie din Senat, în cadrul Solar Energy Bucharest Summit, conform Hotnews.
O decizie finală de investiție pentru o hidrocentrală cu pompaj este “foarte aproape”
Șeful Dispeceratului Energetic Național, Vigiliu Ivan, a spus că suntem “foarte aproape” de luarea unei deciziii finale de investiție pentru o hidrocentrală cu stocare prin pompaj.
Piața contractelor PPA s-a triplat în Europa, în timp ce România are 3 contracte semnate (Romanian Green PPA)
Cele mai mari provocări pentru încheierea unui Power Purchase Agreement (PPA) sunt lipsa legislației specifice, blocajul transferului de garanții de origine și lipsa de informare cu privire la utilizarea acestui instrument de contractare.
În timp ce Grecia a ajuns a cincea ţară din Europa în funcţie de dimensiunea PPA-urilor semnate anul trecut, România este aproape blocată. De ce nu se încheie astfel de contracte care ar debloca investiţiile?
Dezvoltatorii de proiecte de energie verde visează la contracte pe termen lung, aşa-numitele green PPA-uri (power purchasing agreements) care le-ar facilita accesul la finanţare, dar problema este că în acest moment cumpărătorii nu se înghesuie să intre în contracte cu preţuri fixate pe ani de zile, când piaţa se duce în jos şi nimeni nu ştie ce se va întâmpla în 2025.